Celtis Pharm, Beograd
Kartalin krem

Kartalin krem

Kartalin krem je proizvod koji se u prvom periodu svog života pojavio među pacijentima obolelim od psorijaze kao preparat koji je bio ručno pripravljan u jednoj apoteci u jednom malom mestu u Sibiru.

Ubrzo se glas o njegovoj pomoći kod psorijaze, kao I njegova ukupna, popularnost proširila, kako celom Rusijom, tako I širom tadašnjeg SSSR-a.

Obzirom na njegovu visoku efikasnost u stanjima kod psorijaze, određenih vidova ekcema I dermatitsa, kao I rastuću tražnju, farmaceutska kompanija, “Astrofarma” iz Tomska je počela njegovu proizvodnju, a kako bi se izašlo sve većim zahtevima širom zemaljske kugle.

Danas je Kartalin krem proizvod koji živi svoj život preko 30 godina, koje se prodaje u velikom broju zemalja širom sveta, pa I SAD, Velikoj Britaniji, zemljama EU…, koji je pomogao stotinama hiljada pacijenta I čija dejstva se prate pod budnim okom stručnjaka Medicinskog fakulteta Sibirskog univerziteta u Tomsku na čelu sa Prof. Dmitruk Vadimom Stepanovičem.

Pod okriljem ovog Fakulteta je urađena i klinička studija kojom je dokazana efikasnost ovog proizvoda kao pomoć u psorijazi. Ova činjenica čini Kartalin krem jedinim proizvodom koji ne sadrži kortikosteroide, prirodan je, a da ima klinički dokazanu efikasnost kod psorijaze.

Sinergija solidola- derivate katrana I sibirskog nevena, na prvom mestu, uz podršku drugih komponenti: etarsko ulje lavande, eukaliptusa, kamilice, salicilna kiselina, lizozim, vitamini A I D, su se pokazali kao formula koja veoma efikasno pomaže kod navedenih stanja na koži.

Više informacija na sajtu: www.kartalinproducts.com

PREUZMITE BROŠURU KARTALIN KREMA