Celtis Pharm, Beograd

Celtis Pharm doo

Kompanija “Celtis Pharm” je osnovana sa ciljem da tržištu ponudi proizvode iz svih segmenata proizvoda koji leče ili mogu da potpomognu lečenje, a predstavljaju najbolji izbor za predmetnu oblast, odnosno samu bolest ili stanje.
Svi proizvodi moraju da ispunjavaju najviše standarde i da budu podržani odgovarajućim naučnim dokazima, kao što su kliničke studije i druge vrste naučnih studija.

“Celtis Pharm” je osnovan 2013.godina kao plod aktivnosti i iskustva koje je tim osnivača kompanije sticao u velikim farmaceutskim korporacijama, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Aktivnosti za koje je “Celtis Pharm” specijalizovan su: regulatorni poslovi, istraživanje tržišta i marketing, proizvodnja, uvoz, izvoz, distribucija, stručni marketing, promocija i advertajzing.

Oblasti u kojima nudimo najbolja i najsavremenija rešenja, potpuno zasnovana na najsavremenijim naučnim iskustvima I kliničkoj praksi su: savremeni tretman hroničnih rana, savremeni pristup prevenciji I tretmanu ožiljaka i keloida, savremeni tretman opekotina, tretman određenih tipova urođenih malformacija na srcu, tretman psorijaze, seboreje, ekcema, atopijskog, kao i drugih vrsta dermatitisa, savremeni tretman hemoroida, iritacije i svrab na koži bez obzira na etiologiju, tretman kalkuloza…

celtispharm logo veliki

Svi proizvodi čijom se distribucijom bavimo moraju da ispunjavaju najviše standarde u proizvodnji, kao i da imaju kliničke dokaze o efikasnosti, kako pojedinačnih komponenti, tako i samog proizvoda.

Ovakvim pristupom “Celtis Pharm” želi da izgradi odnos poverenja sa svim svojim korisnicima proizvoda i usluga, a kao kompanija koja nudi uvek kvalitetna i pouzdana rešenja.

Svoje direktno prisustvo “Celtis Pharm” ima na tržištima Srbije i Crne Gore, dok aktivnosti na teritorijama republika Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije se obavaljaju preko partnerskih firmi.

Proizvodi koje proizvodi “Celtis Pharm” se izvoze na više tržišta, kako u region Zapadnog Balkana, tako i na druga tržišta.